Tekil Mesaj gösterimi
  #4 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-02-08, 18:24
zahmaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
zahmaci zahmaci isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Member

Tecrübe Puanı: 4
iTrader: %100/8
zahmaci is on a distinguished road
Exclamation

Alıntı:
hakimi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sen script mi istiyon adam mı dövüyon. Bu tarz yazmaya devam edersen sanırım daha çok beklersin gibime geliyor ama mutlaka kendsine saygısı olmayanlar PM atacaktır sana. Ne kadar seviyesiz cümleler kuruyorsunuz. bu gün her kes istediği fiyatı isteğinden isteyebilir siz kabul eder veya etmezsiniz. Madem o kadar biliyorsun kendin yaz milletede "abuk sabuk" falan deme istersen. Kendin yapamıyorsan başkasını da küçümseme. Ben açıktan yazayım bir fiyat sana 1000 YTL ye yapayım istediğini bu benim fiyatım gönlün ister kabul edersin istemezse başkasına yaptırırsın. Ama kimseye abuk sabuk diyemezsin. Hatta senin gibler başkalarının emeğine saygısı olmayanlardan 2000 YTL veya üstü istemek lazım.
Mesajda yazılanları dikkatlice okursan ne demek istediğimi anlayabilirsin...

Bilenler bilir, bu forumda free scriptleri satmaya (kakalamaya) çalışan, w a r e z scriptleri satan (ki yalnış hatırlamıyorsam zamanında sende bu konuda birisine bir hayli yuklenmiştin-not:yalnış hatırlamıyosam diyorum)..

Seviyesiz cümleler derken, Sadece SANA GÖRE SEVİYESİZ BANA GÖRE SEVİYELİ. Sen nasıl bana "lafını tart da konus" tarzında cümleler sarfedebiliyosan aynı seyi sana yaparım zoruna gider ona göre...

Kendim yazarım yazmam senden akıl alacak durumda değilim. (ki akıl almayı severim benim düşünemediğimi düşünen kesin birileri vardır diyebilenlerdeyim, ama EZİK değilim)

Başkasının emeğine saygımın olup olmadığı konusunda ahkam kesebiliyosan ne diyim haklısın sanırım.AHKAM kesmeği öğreniyorum yawas yawas...

Son olarak 1000 YTL olan teklifini şiddetle geri ceviriyorum ve anlıyorum ki ya okuma bilmiyosun ya da okuduğunu anlamıyosun.. Çünkü 1000 YTL ABUK bir rakam bu istediğim şeye karşı.... Başarılar....