dostum senin yapman gereken ilk şey bir başlangıç disketi edinmek ayrıca bence senin bios ayarlarından cd'den reboot et dense olay buraya yansımıcaktı ama sen yeniyim dediğin için olay anlaşılıyo neyse sen bu başlangıç disketini herhangi bir 98 kurulu bilgisayardan denetim masasından program ekle kaldır bölümünden 3çcü sekmeden yapabilirsin(yanlış hatırlamıyosam uzun zamandır nt ve 200 harici kullanmıyom) neyse yarattıgını varsayıyorus(ayrıca bios ayarlarınında conly işaretli olmadıgını varsayıyoruz

) disketi tak bilgisaarı aç işte senin merak ettiğin şey şimdi karşına gelecek tatatatataaaa bilgisayarımı cd desteği ile başlat veya başlatma.tabiki sen cd desteğiyle başlatıcaksın ve bencede 98 klasörünü hardiskine kopyalıcaksın(bu işlemi 98i kurduktan sonra çok kolay yaparsın) neyse gelelim format olayına bilgisaarını tisketten açınca zati a:\ diye açılcak hiç kıpırdamadan format c: yaz bas entera o sana vallamı billamı diye soracak sen hem valla hem billa formatlıcam dicen basıcan E'ye oda formatlıcak.bu işlem bittikten sonra giricen cdnin dizinine ordanda 98 klasörüne türkçeyse kur ingilizceyse setup almancaysa bilmiyorum yazıcan oda kurulumu başlatıcak herhangi bir problem çıkarsa yazarsın umarım anlamışsındır.kolay gele
(offf beaa amma yazdım ha değerini bil bak

)