Tekil Mesaj gösterimi
  #7 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-12-30, 18:42
osahin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
osahin osahin isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Çok kötü grip oldum :(

Blog Entries: 5
Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %100/7
osahin will become famous soon enoughosahin will become famous soon enough

Alıntı:
ZIPPKIN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bu konuda ön yargılıyım sanırım o yüzden yanılıyor olabilirim fakat ben her nedense bu meta etiketlerini adam yerine koyamadım gitti, hiç bir faydasının olmadığına veya yok denecek kadar az bi etkisi olduğuna inanıyorum ama bi kaç siteme koydum, bi bakıcam, pozisyonda bi değişiklik olacak mı diye. ama SEO konusunda metaya gelene kadar yapılacak çok işler var.
Katılıyorum... En son iş metadır bencede... Hiçmi önemi yok var evet var ama en son adımlardan biridir... Şimdi bir site yaparsınız çok şık görünür ama hedef kitleniz google dan gelecek hitler ise seo yapılmamışsa bu site iş görmez, tıpkı ferrari kasası koyulmum murat 131 gibi, ama öteki gün ne yaparsınız motoru değiştirirsiniz ve rakipleriniz ile biraz daha rekabet etme gücünüz artar, sonraki gün koltukları değiştirirsiniz, iyice güçlenirsiniz, jantları değiştirirsiniz birazdaha... Bu böyle sürer gider seo konusu asla tek başına ele alınamaz benim kanım...

Evet tek birşey yaparak ben üst sıralara çıktım diyen kişilerde olacaktır oda şöyledir hiçkimsenin umurunda olmayan kelimelerde mesela ben bir siteme abudik kubidik leyla keyini eklersem ilk sıraya çıkarım işte meta keyword ile üste çıkmış olurum... Ama büyük yarışlarda sadece tek kelime ile baş sırada olmak imkansız...

Kolay gelsin