Tekil Mesaj gösterimi
  #20 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-12-04, 19:29
Mohti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Mohti Mohti isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Nefret & kIn & Öfke!

Tecrübe Puanı: 3
eTicaret: %100/2
Mohti is on a distinguished road

Alıntı:
GuzeLNet´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
iyide kapatmak bir caremi biz nasil kendi haberlerimizi kendi dilimizi örflerimizi adetlerimizi sitelerimize atiyorsak onlarda kendi dillerini haberlerini muziklerini yayınlıorlar bunda suc unsuru nedir? turkiyede sadece herkes turk olcak die herkes musluman olcak die bir yasami var. devlet sizin kadar demek akilli değil kürt dil ve eğitim okulu aciyor herkesin ana dilinde eğitim saglanmasini sağlior. yasaklamalar hep kişilere cazip gelip daha büyük sorunlar yasatir. herkes sonucta insan a sitesi b sitesi c sitesi olsa ne olcak ? sanalin artık siyasetini yapar olduk. bir kürt cumhur baskani olsa ne yapcan sen kürtsün die cumhurbaskani olmami diyceksin adama defol gitmi diyceksin bu ulkeden? bole bir anlayısmı var. kapatmak yıkmak eşkiyalarin işidir biz eşkiyamıyız ? bu düşüncelerde oldugumuz için yillardir bu iki halk hep bole karsi karsiya gelmiştir. hepimiz aynı yerde yemek yiyiorsak hepimiz gercek hayatta hergun yanyana selamlasip birbirimizi kiz verip aliyorsak eskiden almanyada bir nazi ırkı vardi tek kendi ırkını savunurdu bizimde suan nazimi olunmamiz beklenilior ? bizden baskalarini firinlara atip yakalimmi bir kişinin yaptiği hata tum halka suan neden mal edilior? bu tur düşünceler bizi hep geriye götürür gelişmemize asla faydali olmaz benim düşüncem budur. ben sadece herkesin önce insan olmasindan yanayım kişi hangi görüşü hangi dini hangi mezhebi hangi dini yaşarsa inanirsa inansin o kişinin içinden gelen özgürlük anlayısıdır. o yuzden bu konularda daha ciddi bir sekilde düşünüp ole konusalim.
COk Güzel Edebiyat Parçalamişsin.. Edebiyat'in için tebrik ediyorum..

Fakat Sen bu mantıkla fazla yaşamassın ArkadasIm..

Senin o savunduğun insanlar bebek katili be..! ne sayikliyosun Sen ?
Aklın basındamı Senin ?.. Burası forum.. Burda elbetteki siyaset yapilacak.. Elbetteki Bilgi alısverisi yapilacak..Ama sunuda unutma.Bu Vatan Hiçbirzaman HAİN'lerin yuvası olmayacak..
Bu Ülkenin Ekmeğini Yiyipte ihanet edenler, Bir gün Ekmeğini Yediği Yerden KURŞUNU YER!!...