Tekil Mesaj gösterimi
  #14 (permalink)   iTrader 
Alt 2004-12-01, 01:55
Sticks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sticks Sticks isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Member

Tecrübe Puanı: 5
iTrader: %0/0
Sticks is an unknown quantity at this point

GamePortal , arkadaş geçmiş olsun. Bu tür olaylar yurt dışında sürekli meydana geliyor olmasına rağmen Türkiye'de pek karşılaşılmadığı sanılsa da aslında ülkemizde de sürekli benzeri olaylar meydana gelmektedir.

Sana tavsiyem istersen online Hukuk sitelerinden birisine girerek online yardım alabilirsin. Benim başıma birkaç olay geldi ve hukukçulardan elle tutulur gözle görülür bilgiler edindim açıkçası.

Senin karşılaşmış olduğun konu Telif Hakları Uyum yasası ile alakalı olduğunu biliorum eğer yanılmıyorsam veya başka bir ayrıntıyı unutmadıysam. Ayrıca aklında da bulunsun ki; avukattan öncelike bir avukatlık belgesi göstermesini talep et öncelikle. Bundan sonra avukat senden, eğer işi parada puldaysa, çıkar amaçlı bir anlaşma yapmak isteyecektir ve dava açılması sonucunda seni zarara uğratacağını düşünmeni sağlayacaktır. Bu yüzden mutlaka, öncelikle, bir bilenden bilgi edin ondan sonra görüş. Avukatların birçoğu (özellikle bu tarz konularla uğraşanlar) çok çıkar amaçlı hareket ederler bu yüzden bilgisiz karşısına çıkmaman yararına olacaktır.

Tekrar Geçmiş olsn.
Kolay gelsin.