Tekil Mesaj gösterimi
  #7 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-11-21, 21:54
osahin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
osahin osahin isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Çok kötü grip oldum :(

Blog Entries: 5
Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %100/7
osahin will become famous soon enoughosahin will become famous soon enough

Alıntı:
Eglence-Siteleri´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
osahin

bilgin olsun diye su linki veriyorum
http://www.google.com/search?client=...utf-8&oe=utf-8

googleda failure diye arattirinca karsina cikanin ne alakasi var diyeceksin. Olay su siten o konuyla alakali iceriksahibi olmasada o kelimeyle yeteri link alirsan o kelimede cikarsin.
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim, ama malesef tek bir konuya bağlamamak gerektiğini diğer mesajlarımdada belirtmiştim eğer üstteki şu mesajımı
Alıntı:
Dış bir etkinin söz konusu olamaz senin siten sonuçta ama bir sayfanı aç sağ tıkla ve kaynağını görüntüle de bakalım, kaç satırda "iskenderun" yazısını göreceksin? Büyük ihtimalle göremeyeceksin... Yada çok az göreceksin... E peki senin bile göremediğini google botları nasıl görsün? Google botlarına diyeceksinki bak burası iskenderun ile ilgili bilgiler içeriyor...
Sonra siteni neden dizinlere "Genç İskenderun" diye ekliyorsunki? google da kaç kişi böyle bir arama yaparki? Ben olsam böyle bir arama yaparım...
Tamamen siten ile alakalı bir durum... Forumda birçok yardımcı yazı yazılmış durumda bunlardan faydalanarak başarılı olabileceğine inanıyorum.

Kolay gelsin
okusaydın belki bunu yazma gereği duymazdın ben arkadaşın ihtiyacı olduğu kadarından bahsettim yoksa işi gerçekten seo nedir, neler yapmak gerekir vs konusuna getirecek olursak yapılacak o kadar çok şey varki... Her neyse şu kısımı tekrar okumanda fayda var.

Alıntı:
Sonra siteni neden dizinlere "Genç İskenderun" diye ekliyorsunki? google da kaç kişi böyle bir arama yaparki? Ben olsam böyle bir arama yaparım...
Yani bu üstteki yazı ile senin o bahsettiğin failure olayını yazmıştım müneccimmiymişim acaba ben sende bunu yazmadan söylemişimki