komik
Arkadaşlar komik olmayın..
Bu resmen çekememezlik ve fesatlıktır. Bu tür siteleri şikayet edip duruyorsunuz. Elinize ne geçiyor anlamıyorum. Bir kaç saçma düşünceli arkadaşımız adaletsiz gelir payı diye forumlara konular açmış insanları bu tür kişileri şikayet etmeye kışkırtıcı kelimeler kullanıyor.
neymiş düzenbazlar banlanmıyor biz banlanıyoruz..
demekki kardeşim seninde bir düzenbazlığın varki banı yemişsin. masum insanlar banlanıyor demişsin. Allah aşkına sen masum bir şekilde reklam yaptında google senimi banladı. demekki senin yaptığın işin içinde de bir art niyet var.
Bu şikayetlerden elinize ne geçiyor bilmiyorum. Kendi kendinizi kandırıyor, ispiyonculuk ve fesatlık egolarınızı tatmin ediyorsunuz.. Bu şikayetler benim görüşümce resmen bir "VATAN HAİNLİĞİ"dir. bu sitelerin googledan kazandığı parayı hesaplarsak yıllık oranda ortaya çılgın rakamlar çıkıyor. Bu tr ekonomisine bir katkıdır. Ama bahsettiğim gibi bazı vatan haini diye nitelendirdiğim arkadaşlar bu kazancı baltalamaya çalışıyor.
Bırak herkes işine baksın.. sanane kardeşim...
Sende yap sende al.. Neymiş düzenbaz banlanmıyormuşta masumlar banlanıyormuş.. ne kadar cahilce bir cümle...
Konu Marmara tarafından (2006-11-06 Saat 09:54 ) değiştirilmiştir..
Sebep: imla hatası
|