Alıntı:
|
ploop´isimli üyeden Alıntı
@beceriksiz_acemi:internet cafe işi bana göre değil, hiç birisine güvenmiyorum şifre konusunda. bir de her gün gitmek sıkıcı olabilir. hesaplardaki trende göre müdahale etmem lazım bu yüzden günde en az 1 kere hesaplara girmeyi düşünüyorum. bir de genelde gece çalıştığım için gecenin 4'ünde cafe bulmak zor olabilir 
@firar: ben de dial-up seçeneğini düşündüm de, bunun da astarı yüzünden pahalıya gelir mi diye düşünüyorum. telefon faturası + internet paketi ne kadar gelir acaba günde toplam 1 saat kullansam. adsl maliyeti 160 ytl civarı olacak 4 hat. 3 sınırlı, 1 sınırsız. eğer dial-up ile bunun maliyeti ayda 100 ytl olacaksa, hiç uğraşmadan adsl almak daha mantıklı gibi..
|
ploop çareler tükenmez abi

Ben google ile görüşdüğümde, cafeden giriyorum hesabıma, ama başkalarıda giriyor dediğimde aldığım cevap şuydu.
Sistemimizin özelliklerini tam olarak veremesekde, farklı bilgisayarlardan girdiğinizi sistem üzerinde anlayabiliyoruz.
Kısacası Mac adreslerini alıyorlardı.Farklı 4 pc tek ağda işini görecekdir.Buda sana cafe izlenimi yaratacakdır.Gerçi tekrarlayım.Şu anda 18. hesabıda aldım.18 farklı google hesabı kullanıyorum.Aralarında banlananlar oluyor, diğerleri hiç bir zarar görmüyor.Ama bu diğer sponsorlarda aynımıdır bilemiyorum.
İstanbulda ben şu yöntemide yapıyorum.Kablosuz ağ alanlarından laptop ile giriş yapıyorum.Sürekli gittiğim 5 mekanda bu sistem olduğu için zorluk çekmiyorum.