Tekil Mesaj gösterimi
  #7 (permalink)   eTicaret 
Alt 2004-09-26, 17:58
tr.st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
tr.st tr.st isimli üye çevrimiçidir (Online)
nerd

Tecrübe Puanı: 8
eTicaret: %100/10
tr.st has a spectacular aura abouttr.st has a spectacular aura abouttr.st has a spectacular aura about
Cool sorular ve cevapları...

Alıntı:
Ama Şu Var
Bana Adini Soy Adini Verirsen Seninde Bu Bahsettiğin Dernekle Aranda Ne Gibi Bir Münasebet Var Neden Bu Sistemle Ilgili Yazilan Bütün Forumlarda Hep Bu Derneği Lanse Ediyorsun Bunu Çok Merak Ettim
Bende Bunu Araştirmak Istiyorum
Adım Erman Cem Gedik Nüfus kaydım İstanbul. Bu sistemle ilgili yazdığım yazılarda ilk defa DSD hakkında bilgi veriyorum. Bu derneği lanse etmemin nedeni yapılan işin ne şartlarda yapılması gerektiğini bildirmek...

Alıntı:
1. Internetten Yapilan Pazarlamalarda Ya Da Satişlar Da Yurtdişindan Aldiğin Bir Ürün Için Sana Kaç Kere Fatura Kestiler
Ya Da Yurtdişindan, Internet Üzerinden Hiç Ürün Satinaldinmi? Adina Satiş Yapilan Site Sadece Almanyada Satiş Yapan Bir Vatandaşa Değil Ayni Zamanda Resmi Bir Vergi Kaydi Bulunan Bir Vatandaşa Aittir. Bu Satişlarin Faturalari Mail Yoluyla Satin Alan Müşteriye Gönderilir.
hepsinde kestiler faturayı. aylık $500 civarı yurtdışı harcamam var normal fatura kesilmediği zaman invoice adı verilen e-faturalardan kesildi. O bahsettiğin vatandaşın kim olduğunu ne saçma işlerle uğraşıp dolandırıcılık yaptığını herkes biliyor. Unutmaki bu gün terörist veya tecavüz yada herhangi yasadışı bir olayla yargılanan şahıslarında vergi kaydı var...

Alıntı:
2. Ben 9 Yildir Internet Üzerinden Farli Yöntemlerle Satiş Yapiyorum
Siteme Ürünlerin Reklamlarini Koyuyor Ve Bu Ürünleri Pazarliyorum.
Yakinda Türkiyede De Internet Yasalari Çiktiğinda Bakalim Sizler Böyle konuşabilecekmisiniz.
İstersen bir asırdır satış yapıyor ol mevzuata aykırı iş yaptığın zaman ben yine karşında olurum. Yasalar çıktığı zaman ben yine üşenmiycem açığını bulcam.

Alıntı:
3. İnternette bir sisteme üye olduğunuzda üyelik koşulları diye yasal bir açıklama bulunur ve bunu üye olan kişi kabul etmediği taktirde sisteme zaten üye olamaz bunuda üye kayıt panelinde bir tiker ile sağlarsınız. mesela siz bu foruma üye olurken forum kurallarını okuduğunuza ve kabul ettiğinize dair bir kutucuğu işaretlemişsinizdir mutlaka. bu da yasal durumlarda delil olarak kullanılır.
Bilmem kaç ayda 900 küsürat milyar lafını duyan cahil bir insanın şartnameyi okuyacağı kesinlikle şüphe uyandırır. Kaldıki yazmış olduğununz kurallar açıklayıcı ve uyarıcı bir içeriğe sahip değil. Ayrıca mevzuata göre bu tür kuralların yayınlandığı sayfaların ilgili makamlara günlük olarak bir kopyasının gönderilmesi lazım acaba siz hiç bu sayfaları Valilik ve Emniyet genel müdürlüğüne gönderdinizmi? Yani kısaca bu koşul ve açıklamalar hukuken bağlayıcı nitelik taşımaz...

Alıntı:
4. türkiyedeki WEB SİTESİ SAHİPLERİNİN YURT DIŞINDA TUTULAN SERVERLARA YILDA KAÇ PARA HARCADIKLARINI BİLİYORMUSNUZ ? BIRAKIN UĞRAŞMAYIDA PARAMIZ BARİ BU TİP SİSTEMLERLE ÜLKEMİZDE KALSIN.
iyi güzel yazıyosunda boş yazıyosun. para Tr de kalsın iyi güzelde malum sistem niye almanyada SCHLUND.DE adlı bir sitenin serverlarında tutuluyor? Ayrıca sistemin başındaki adam almanyada para TR ye değil almanyaya uçacak.

Alıntı:
5. AMA YOK BEN İNSANLARI ÜRKÜTÜP BU DERNEĞİN ÜYE SAYISINI ARTTIRACAĞIM DİYE BİR AMACINIZ VARSA BUNA DA BİR SÖZÜM YOK
İYİ ÇALIŞMALAR İLERİM
SAYGILAR...
Yaw bi derneğin sitesine gir bak ne amaçla kurulmuş, öyle herkesi üye olarak kabul ediyormuymuş. walla çok boş adamsın. bilmeden yazmak kolay tabi , senin kim olduğun kime çalıştığın önemli aslında burada. niye savunuyosun?

ewt Tesadüf açıklamanı bekliyorum. insanlar bilgilensin neler oluyor...