Tekil Mesaj gösterimi
  #12 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-02-03, 13:44
Wishmaster Wishmaster isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
Wishmaster is on a distinguished road

Alıntı:
hukuki´isimli üyeden Alıntı
Nomak, bahsettiğin gelişme güzel gelişme. Yalnız bir hatanızı düzelteyim.
3 Yıl Hapis cezası ve Asliye ceza mahkemesi olsa gerek. Ayrıca 2,5 ay gibi kısa bir zaman sürmesi beni şaşırttı.
Şayet diğer ın da belirttiği gibi mahkeme kararını bizlerle paylaşırsan çok önemli bir başlangıç sayacağız.
Not: Mahkemeler ekseriyetle duruşmada özet karar verirler, daha sonra gerekçeli kararı yazarlar. Nomak'tan ricamız gerekçeli kararı bizlere ulaştırmasıdır.

Saygılarımla.
Normalde ne kadar sürüyor Herhalde konuyu açan bir zarf attı. Valla ben aslında açmak istiyorum adam msn ye gelip hava atıyor birde nasıl kitledim cpu yakayımmı Yanlışlıkla adresi felan elime geçse zaten olay kopucak emek veriyosun yapıyosun bir kaçtane kendini bilmez kendi egosu tatmin etmek için serverını kapatıyor. Suçun olsa gam yemezsiz düşmanın olsa gam yemezsin adamlar zevk için yapıyor. Böyle şerefsiz karaktersiz insanlar ceza almadıkları sürece devam ederler bunlar köpekler gibidir ama bitanesine tekme attın mı hepsi dağılır. Önemli olan o tekmeyi atmak ben valla aylık server ücretini verdim kullanamadım servera daha bi aylık parasında veririm neler gerekiyorsa çok uzun sürmiyicek ve klesin çözümse açmayı düşünüyorum bize bu konuda yardımcı olursan sevinirim.