Tekil Mesaj gösterimi
  #16 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-01-23, 16:53
the_alorak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
the_alorak the_alorak isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Ne olursan ol Gel

Tecrübe Puanı: 5
eTicaret: %100/3
the_alorak will become famous soon enough

Alıntı:
Gamend´isimli üyeden Alıntı
Hep kendi açınızdan bakmayın birazda karşı tarafı düşünün siz mp3 sitem kapandı diye sızlanırken diğer tarafta o kadar emek verilmiş bir albüm bedavaya netten dağıtılıyor, onlar ne yapsın peki ?

Ben mp3 dağıtmayın demiyorum ama mu-yap'ın hareketinden dolayıda suçlamaya hakkınzı yok. Ben şahsen sitemi kapatsalar birşey demem/diyemem
Ben mp3 sitesi filan sahibi değilim.MP3 ile alakam da olmadı fikir bakımından bile.Hatta sanatçıların emeğinin çalınmasına karşıyım.(en gereksiz birisinin bile şarkı yapmasını bunun kaçak satılması olayı çok kötü.)Ama bunu önlemek imkansız(Türk rapçilerinden Sagopa Kajmer bu konuda mp3'ü önleyemeyiz önlenmesi için internetin bitmesi lazım dedi).Yani o forumu bu forumu kapatmakla bu iş çözülmez ki.Yada şöyle birşey yapılmalı.Müyap mp3 dağıtın ama bize şu kadar aylık verin diyebilir.Yada Sagopa Kajmer gibi sanatçılar bazı şarkılarını paralı bazılarını beleş yapıp kendi resmi sitelerinde yayınlatmalılar. Yada internetin bir nimeti olan müzik formatını illegalmiş gibi düşündürtmemeliler..