Alıntı:
|
*siber*´isimli üyeden Alıntı
bu imalı hakaretlerimiz turkticaret.net e diyemi görmek istemiyorsun ? yoksa her site için geçerlimi ? Zira iyinet.com da çok iyi site karalanıyor bu güne kadar siz önüne geçmediniz suçlu yada suçsuz veya bilinçsiz bir kişi tarafından bu site onu bunu yapıyor denince herkes tarafından karalanıyor, ve buna benzer onlarca örnek.
|
Mesajimin turkticaret.net le bir ilgisi yok, zira benim turkticaret.net le bir ilgim yok. Mesajim her firma ve herkes icin gecerli.
Evet siber, haklisin.
Ben artik kontrolu ele aldim, moderator arkadaslar bu konuda yetersiz kaldilar (diger pekcok konuda sagolsunlar yardimlari oluyor).
Onlar da yogunlar ve kendi isleri ile ugrasmaktan burada her konuya el atamadilar.
Bundan boyle site karalamak, insan karalamak o kadar kolay olmayacak, belgesi olan yazacak, belgesi olmayan susacak.
Coluk cocugu temizlemek, ciddi, hepimize faydali olacak, bilgiyi paylasacak kullanicilari aramizda gormek istiyoruz artik.
Bundan boyleforumda sokak dili ile konusmak argo terimler ile yazmak da yok.
Foruma stres atmaya, laf olsun torba dolsun diye mesaj yazmaya gelenler, uyarilacak ve gerekirse banlanacaklar. Sadece chat yapmis olmak icin mesaj atanlar da uyarilacak ve gerekirse banlanacak.