ShadowSong;
Alıntı:
|
IQ seviyenden doğan kaygılarımdan dolayı bu başlığı iptal etmiyorum belki ne yazdığımı ve nerede moderator olduğumu anlar ona göre cevap verirsin.
|
IQ'nün uzun halinin ne olduğunu bildiği bile şüpheli olan bir insandan ilginç ve nereye dayandığı belli olmayan bir ifade. Kaygını yerim ben senin. EYVALLAH ShadowSong BABA. Başımızdan eksik olma!! (bi fıkra var kaymakam olmuşsun ama adam olamamışsın diye, IQ düzeyi yüksek moderatörler gerisini tamamlar).
Alıntı:
|
Bana karşı ettiğin laflardan dolayı bu başlığı anında kapatıp bir daha bu foruma asla girememeni sağlayabilirim.
|
İşte sen demokrasiden bunu anlıyorsun, adı moderatör içeriği belirsiz insan; şantajcının tekisin. Neden kapatacakmışsın bu mesajı anlat da ibreti alem olsun. Küfür mü ettim birine, ahlaksızlık mı önerdim? illegal mp3 reklamımı yapıyorum? Dialerli siteye link mi verdim?
Anlat da öğrensin herkes senin gibi değerli ve bilgili (!) bir moderatörün beni hangi hakla yasaklayacağını!!
bu arada cevap vermek için gerekli 10 fırın ekmeği yemiş birileri (mesela ShadowSong BABA'mız) bu chatin reklamının kaynağını açıklasın? Söyleyin de herkes sebeplensin!!
YIKILIN KARŞIMDAANNNNN
saygılar