Tekil Mesaj gösterimi
  #5 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-12-06, 13:21
MertMuhendislik MertMuhendislik isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
MertMuhendislik is an unknown quantity at this point

1-Mühendislikle bilgisayarin ne alakasi var yazmis bir arkadas ben bilgisayar mühendisiyim , MertMühendislik 2000 yilinda bilgisayar destekli güvenlik teknolojileri endüstriyel kapi sistemleri bilgisayar donanimlari bazinda olusmus bir gruptur internet hizmetleri verdigimiz icin ornek veriyorum icinde "host" "hosting" kelimeleri gecen bir domain mi almamiz gerekiyor ?

2-Url'yi yanlis yazmis olabilirim bu bir insanlik ayibimidir zaten mailimi belirtmisim akilli bir insan dogru bir url ile giris yapip nazikcede urlnizi düzeltiniz diyebilirdi.

3-Matematigim yanlis felan degil keyfimin kahyasimisiniz paketlerimi sorguluyorsunuz paketlerin özelliklerini yazdim herhangi bir illegal durummu varda matematigim yanlis diyorsun sanane benim paketlerimde? sen once yillik 2 trilyon islem gücüne sahip bir sirket'e sahip ol (merak edenler vergi dairesinden sirketi sorgulatsin) daha sonra gel burada matematigin yanlis diyip ahkam kes.

4-Bos postlar atilmasin sadece ilgili ve ihtiyaci olan arkadaslarin postlarini bekliyorum.

5-İyi calismalar.