Alıntı:
|
Xcoder´isimli üyeden Alıntı
bu günn cok cok yorgundum 7 saatlik bir is görüsmesinden sonra geldi bu daha fazla kendimi yormayim diye bir seyde demek istemedim. anlasildi arkadas keriz ariyormus bulamcayinca basiyormus kalyi 800 gb hdd icinde ikinci kez yazmis kimse bakmamis diye program verdik aradik adam yetmiyor adam dövcek niye yapmiyorsun diye.
Ek not: degisik bir olay adam siteyi calmis komple adama dedim icinde ticari olan linklerimi cikarirmisiniz. adam beni dövmedigi kaldi. neymis bana backlink veriyormus. bu forumda yazdigimdan beridir stresi yetiyor burdan gelen insanlarin bundan sonra arada gelir izlersem izlerim. yoksa allah göstermesin ki birisi ile daha msn filan kontak kurayim.
|
oncelikle sunu belirteyim ben senin linklerini calmadim ikinci bir konu bana boyle yapacağını bilseydim oldurseler yardım istemezdim ve son herkes benim durumuma duşmesin istiyorum Ms acces i MS SQL SERVER e import etmek icin http://www.sharewareriver.com/download.php?id=5662 bu linkdeki program calişiyor eğer boyle bişiye ihtiyacı olan varsa buyursun indirsin bu arada xcodermisin nesin senide kınıyorum ve bu benim icin buraya yazdıklarını kaale bile almıyorum her ne yazarsan yaz burda herkes az cok kimin ne olduğunu biliyor
saygılar
Konu TrDownload tarafından (2005-10-14 Saat 22:47 ) değiştirilmiştir..
|