fikir biraz zor mu çıkmıştır anlamadım?
yani sonuç olarak düşünülmüş düşünülmüş ve sonuçta birisinin "şöyle bir şey yapak mı la?" demesi ile çıkmıştır.
sonrasında kodlamanın 1 günde ve kolayca bittiğini de iddia etmedim; mutlaka emek işidir ve bunu bir kişiden daha çok kişi uğraşıp gerçekleştirmiş te olabilir.
Bana lütfen bu scriptin 1 milyon$ a satıldığını ya da yapılacağını da söylemeyin. Şu anki boyutuyla karşılaştırılamayacağını ve işin başında bu kadar geliştirilebilir bir iş olduğunu düşünmenin/hayal etmenin önemli olduğunu iddia ediyorum...
saygılar..
Alıntı:
|
Aforizmalar´isimli üyeden Alıntı
sourtimes düşündüğün gibi "şöyle bir şey yapak mı la?" açılan bir site değildir.
sözlükte ssg (serdar) ile ilgili biraz araştırma yaparsan o fikrin o kadar kolay çıkmadığını daha iyi anlayabilirsin.
artık makrobilim değil mikrobilim var. bilimde ilerlemeler hızlı ama geniş çapta değil. internette de büyük bir iş yapmak kolay değil. düşündüğün konsepti yakalayabilmek için fikir ne kadar önemli de olsa programlamanın önemine erişemez. onlarca yeni fikir görüyorum forumda çok güzel çok ilgi çekici ancak "hard coder" tabiri ile anılan insanların bir araya gelmesi ve aynı planlama içinde yer alması ciddi bir iştir. yani gün içinde linker ile site yapan kişiler için herhangi ilgi çekebilecek bir fikir bulmak tek başına yeterli olmayacaktır.
kısacası güzel bir fikir tek bir kişiden çıkabilir ama bu işi meslek olarak yapan insanlar bir araya gelmez ise bu fikir uçar gider.
bir de olaya şu yönden bakmak gerekir ; eğer benim tek amacım para kazanmak ise kalite konusunda rahat davranabilirim. üretmek değil de herhangi bir şekilde para kazanmak ise amaç bu tür sitelere ve bu tür site yapanlara herhangi bir söz söylemeye hakkımız yok iyi ya da kötü yönde.
@ permission
sourtimes sahipleri ve önde gelenleri meslekleri ve çevreleri açısından reklam olayında pek zorlanmıyorlar.
|