![]() |
|
|||||||
| 1. iyinet Seo Yarışması iyinet Tarafından düzenlenen Seo Yarışması İle ilgili Bölüm |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Henüz başvuru yapmadım 20. de yapmayı düşünüyorum. Yarışma kurallarını okudum siteyi ona göre hazırladım. Sitede yarışma hakkında yazılarımda var. Kabül edilecegine kesin gözüyle bakıyorum.
Bu arada yarışmaya katılan arkadaşlara başarılar dilerim...
|
18 Mart 2008 tarihli sıralama.
Alıntı:
Kaynak: http://seo-yarismasi-eftal-gezer.blogspot.com |
|
|||
|
WebMasterEfsane sanırım daha katılım yapmamıştın 1. olduğun halde yarışmaya katılamaman cidden kötü olmalı.Geçmiş olsun
Diğer tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. |
|
|||
|
18 mart yazmış sayın admin ve şuan tarihler 18 martı gösteriyor mail gönderiyorum umarım katılırım.
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması:) Konu WebMasterEfsane tarafından (2008-03-18 Saat 23:30 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
bence webmaster efsane'nin bu yarışmaya katılması gerekiyor çünkü tarihler henüz 18 mart'ı gösteriyor.. ayrıca bu tarihlerin geriye çekilme amacı ne anlamış değilim..
herkese başarılar |
|
|||
|
Bıldıgım kadarıyla webmaster efsana yarısmayı kazanırsa odulu MEHMETCIK VAKFINA bagıslayacak , bu neden ıle bu konuya soyle bır cozum getırelebılır bence.
WebMasteREfsane Yarısmayı kazanırsa odul onun hesabına degıl dırek VAKIF hesabına yatar dolayısıyle WebMasteREfsane nın art nıyetı olmadıgı ortaya cıkar. Bu bır teklıf ve bence olumlu bır teklıf , netıcede bu arkadas emek verdı bu yarısma ıcın, heba olması uzucu olur |
|
|||
|
Admine gerekli açıklamaları yaptım. Günler öncesinden yarışma sayfamdaki yazımda belirttigim gibi alacagım para ödülünün içersinden link masraflarını çıkarak geriye kalan büyük para miktarını "MEHMETÇİK VAKFINA" Bağışlıyacagımı belirttim.
Ve bugün bir arkadaşdan siteme link vermesini rica ettim kendisi bana " deniz feneri" vafkına yardım yaparsan daha sevindirici olacagını söyledi görüşmelerim sonucu kazanacagım para ödülünün mehmetcik ve deniz feneri vakfına eşit olarak paylaştırılıp gönderilmesine karar verdim. Tabiki yarışmayı kazanacagım kesin bir şey degil ben 1. olursam eger para ödülünün vakıflara gönderilip dekontunda foruma eklenmesini rica edecegim. Şahsi çıkarım olsaydı eger bu kadar ugraşmazdım.
| nethox.com |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|