![]() |
|
|||||||
| 1. iyinet Seo Yarışması iyinet Tarafından düzenlenen Seo Yarışması İle ilgili Bölüm |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Ben başvurumu geri çektim ama yinede sponsor dışında link verilmemesi kuralının değiştirilmesi iyi olmuş, sıfırdan site yapmayıpta mevcut sitesiyle katılmak isteyenin günahı neki adam 3 ay önce 1 yıllık link sattıysa naapsın.
|
günahı ne diye bişey yok, sitesinden bi sayfa ile katılsın, o sayfada linkleri temizlesin, site ile değil sayfa ile katılıyoruz sonucta bu yarışmaya .
|
|
||||
|
Senin bu yarışma için üye olduğun belli anlaşılan sıfırdan siteyide hazırladın tuzun kuru tabi asıp kesiyorsun ama tek yarışmacı sen değilsin tüm üyelerin taleplerine göre şakillenecek kurallar.
|
Alıntı:
Ama asıp kesmek yanlış bir tabir oluyor sanki, sadece kuralların bu kadar esnek yapıda olup, oynanmaması gerektiğini düşünüyorum ... neyse yapcak birşey yok zaten, başa gelen çekilir, benim söylememle 5. madde eski haline gelecek değil ya. ama merak ettiğim, bu soruyu ilk soran arkadaş dikkat edip de bilgi istemeseydi, ve son ana kadar bu böyle gitseydi yani link alışverişi yapılmış olan bir site ilk 3e girseydi ödülü yine de verilmeli miydi , yapmış bir hata dikkat etmemiş , ama hakkıdır o kazanmış diyebilir miydik ? sanmıyorum... neyse başarılar herkese ![]() |
|
|||
|
İlk önce yapmamam gerektiği bilsemde bir arkadaşımıza cevap vereyim. "wpturkiye" isimli arkadaşımız bazı şeylerin avukatlığını yapmaya başlamış ve yetkisi olmamasına rağmen. Ve tehditkar tavırları ne benim nede okuyan diğer arkadaşların eminim hoşuna gitmedi. Lütfen dikkat etsin.
Asıl konumuza gelirsek forumun ciddiyetine ve bir yerlere kadar gelmiş olmasına dayanarak bende daha önce bu forumda üyeliğim olmamasına rağmen üye oldum ve yarışmanın ciddiyetine inanarak Sıfırdan bir site hazırladım. Yarışma kurallarını okurkende dışarı link verilmemesi işene sevinmiştim çünkü gerçek seo dediğimiz şey bence bu şekilde olmalıdır. Siz bir teleizyon şirketinin seo'sunu yaparken yada bir butiğin seo'suyla ilgilenirken herhalde rakiplerinizin linklerini vermezsiniz. Bu işin ciddiyeti ve gerçek yeteneklerin ortaya çıkması açısından 5. madde gayet doğru bir karardı. Farklı şekilde yazılarak (şuanki hali) başlansaydı o halde kural bu tam manasıyla yetenekler çıkmasada en son noktasına kadar zorlanınca neler yapabiliyoruz derdik. Ama bunu zırp pırt değişen kurallardan dolayı söyleyemiyoruz. Hepsi bir yana ben böğle geniş kitlelere hitap eden bir forumda böğle büyük çapta bir yarışma için kuralları belirleyen yönetim ekibinin şu ve şu sebeplerden böğle kurallar koyduk ve şu sebeplerden dolayıda kaldırıyoruz demesini beklerdim. Hep kimsenin kafası karışmazdı hemde ağzı olan konuşmazdı sanırım. Umarım ciddiye alıp yönetim ekibi bir geniş kapsamlı açıklama yapar. Yoksa işin ciddiyeti kaçıyor ve güven bir kere kaybedildimi birdaha geri kazanılması çok zordur. Saygılar... |
|
||||
|
bu 2-3 mesajlı adamlar bol keseden sallamıyormu hasta oluyorum walla, aynı adam günde 10 üyelik alıp kafasına göre heyere başka bişey yazıyor, bir an önce davetiyeli siteme dönelim artık. Pa®adoxXx Hocam avukatlık için yetki alındığını bilmiyordum sendenmi alcaz o yetkiyi kaçtan veriyon kilosunu indirim yaparsan 1-2 kilo yetki istyorum avukatlık için.
|
Alıntı:
Alıntı:
Herkese Başarılar.. Konu Grafikaze tarafından (2008-02-20 Saat 15:29 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
yok bu ilk kez değil baştaki sayfalarda bahsedilmiş , bi kaç kuralda daha önceden değişiklik olmuş. bence bundan sonra da olacak, çoğunluk nasıl isterse ona göre değişiyor kurallar
![]() işte bunu anlamış değilim. iyinet forumu olarak bi yarışma düzenleniyorsa kuralı sen koymuşsundur. ama sonra oluşan duruma göre sürekli bir değişiklik geliyor sanki... Alıntı:
ama bu şekilde tavıların son derece yanlış arkadaşım, ne bu şiddet bu celal böyle. dalga geçmeler , laf atmalar ... ayrıca neden mesaj sayısıyla orantılıyorsun ki, senin bir başkasından fazla mesajın olması seni daha yetkili veya daha fazla bilgiye sahip yapmaz ki. sadece daha önce bu foruma kayıt olmuşsun. Alıntı:
Alıntı:
tüm bu olanlarda hatam varsa affola, tekrardan başarılar ... dipnot:burada ne wpturkiyeyi ne de bir başkasını şahsen tanırım , r10 üyelerine belki göz aşinalığım vardır. demem odur ki, kimsenin şahsıyla bir alıp veremediğim yok, kimse kavga vs yapılıyormuş gibi algılamasın ![]() |
|
|||
|
kuralları kabul edenler yarışmaya devam etsin.etmeyenler de hiç girmesin yarışmaya.Ren2x'e katılıyorum.Gerçekten de yarışma konusu iyice dağıldı.Tamamen başka yerlere saptı.Yarışma kuralları değişmesin.Şuan için çok açık ve net.Uymayanlarda katılmasın.Birde bence wpturkiye'nin yorumu çok saçma geldi bana.Mesajlarla mı ölçülüyor herşey?Belki daha önceden başka webmaster forumlarında adam 1000-2000 msj atmış.Bu onu bilge gibilerinden birşey yapmaz.Belki daha yeni buldu bu forumu.Lütfen arkadaşlar biraz dikkat edelim...
Konu oyuncul tarafından (2008-02-20 Saat 17:37 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|