![]() |
|
|||||||
| 1. iyinet Seo Yarışması iyinet Tarafından düzenlenen Seo Yarışması İle ilgili Bölüm |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
insanların tepkisi sponsor linklerine değil, değiştirilen ''sponsorlar dışında başka sitelere link verilemez'' kuralı.
|
Alıntı:
kurallar arada bir değiştiğine göre ödüllerin son anda değişmeyeceği ne malum, ödül yüksekken artık son zamanlara gelince, milletin emeğine yazık olmuş olmaz mı ? eğlence tamam bi yere kadar ama bu bir yarışma ... neyse kuralları editlemek admin yada modun elinde, onlar ne isterse o olacak sonuçta, ama hiç bir heyecanım kalmadı artık açıkcası ... Konu uysal_rockci tarafından (2008-02-20 Saat 09:37 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Hocam OGtr genel bir yargıdan bahsediyor yukarıda , bencede kuralların sürekli değişiliğe uğraması yarışmanın ihtişamına gölge düşürüyor..
|
Birincisi ben kurala saygı gösterdim ve yarışmadam çekildim linklerimi kaldırmayacağım için, sonradan kural değişmiş diye dönemdim yarışmaya.
İkincisi forumda üsluplar giderek bozuluyor, kural değişmesi işine gelmedi diye gelmiş burada ahkam kesiyor neymiş ciddiyet kalmamış, seni zorlayan yok illede yarış diye beğenmiyorsan uğurlar ola her gördüğün yere eleştiri yazmanın bi anlamı yok. Üçüncüsü Ogtr nickli şahıs, sanamı sorcamlı falan üslupla devam edersen 1-2 gün içinde kime soracağını öğretirler sana bu forumda.
www.ebruliyemekler.com Konu wpturkiye tarafından (2008-02-20 Saat 11:43 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
İkincisi uslüpların bozulması forumdaki ciddiyetsizlikten kaynaklanıyor. Üçüncüsü öğrenmek güzel bir şeydir.Çok isterim. Dördüncüsü yaşından dolayı senden özür dilerim.Bir anlık sinirle yazdım. Beşincisi Forumdan bannlanırsam da benim için hiç sorun değil. |
|
|||
|
Alıntı:
uyarı vermek ya da diskalifiye etmek yerine, kurallar değişiyor . neyse ya hayırlısı olsun , iyi olan kazansın ne diyelim bundan sonra ... |
![]() |
| Tags |
| nethox.com |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|