![]() |
|
||||
|
kurallar tamamen degişmiş hayırlısı olsun
|
Alıntı:
Alıntı:
|
|
||||
|
Alıntı:
Aslında böyle eleştiriyoruz en iyisinin olmasını için iyinet de dediğin gibi en iyiyi bulmaya çalışıyor.. Yani biz n'kadar konuşssak da kuralları belirleyecek olan o. Bana göre herşey hava hoş, ama bazı arkadaşlar sanki her türlü domainin yarışa açık olması için çok fazla baskı yaptılar.. O domainler üzerine bi'wp kurulup, üç-beş eklentiyle güçlenilirse site. Önüne geçilmesi güç diye düşünüyorum.. |
|
||||
|
Alıntı:
Yoksa emin olki seninle aynı korkuları paylaşıyorum ![]() |
|
||||
|
Alıntı:
Cümlemiz için hayırlısı olsun.. Daha önce söylemiştim, tekrar söylüyorum bu yarışmaya ödül için giren varsa girmesin, 9 ay boyunca başka kelimelerde kassınlar, daha çok para kazanırlar ![]() |
|
||||
|
iyinet biraz kopya ver kelimeler hakkında ya
Boş duranı allah sevmez çalışalım şimdiden |
|
|||
|
Alıntı:
Rakip sitelerine bakıyorsun, adamların domainleri kelimeyle aynı ama birşekilde bu işi kıvırıyorsun. Diğer yarışmalardan birinde kazanan yeni açılmış bir blog kelimeleri aynen subdomainde geçiyor, 2 nci olanın domaininde kelime geçmiyor ve son anda 1 nciliği kaptırıyor. İyinette umarım bu rekabet daha tatlı olur ve seo anlamında gerçekten güzel örnekler ortaya çıkar. |
|
|||
|
Kurallar yada katılım yada yarışma kalitesi hakkında birşey diyemem bu tamamen göreceli bir kavramdır kanaatimce ama SEO olayına yeni girmiş biri olarak pr0 bir domainle katılacağım kesin herkeze başarılar dilerim....
|
|
||||
|
link kasmak, prli domain işi artık geçmişte kaldı millet uyanın artık. kimileri diyor işte blogspotlar serbest oldu herkes link kasarak 1.ci olacak yapabiliyorsanız siz link kasarak yapın konuşmak yerine değilmi ?
ben imzamdaki seo yarışmasını 1.ci bitirdim iyi kötü link ksarak yada kasamayarak nasıl bir sonuç çıkar bilirim. imzamdaki sitedeki yarışmada en az linki olan site benimkiydi, yarışma bitti 13 gün oldu halen kendi kelimesinde 1.ci, bir gecede de birinci olarak kazanmadım son 28 gündür hemen hemen bu şekilde 1.ci. link kasarak bişiler yapacaksanız buyrun yapın ![]() Bence gerekli düzenleme yapıldı, botnetçilerden azda olsa kurtulduk sayılır. iyinet 'e halen laf geliyor, kurallar böyle olması gerekti talep bu yöndeydi ve admin kuralları değiştirdi. Bence olması gerekeni yaptı, talebe göre kuralları düzenledi daha ne istiyorsunuz ? neden halen herkes tartışıyor ? ha ben ücret vererek girecem diyorsanız seçenek koymuş zaten destek olmak isteyenler şu adrese ücreti gönderir diye, ücret gönderdiğimde ben 1.ci olacam diyen varsa göndersin olsun. diyeceksiniz yarışmaya kesin sende girecekmisin, bilmiyorum biraz kararsızım ama % 60 bende bu yarışmada olacagım. Puanlama sistemi olmasaydı son 2-3 ay kala kesin yarışmadaydım. 9 aylık bir süre az değil dile kolay ![]() Neyse her yarışmada derim yine diyorum HAK EDEN KAZANSIN !!!
|
http://forum.iyinet.com/1-iyinet-seo...slamistir.html
burada yarışmaya katılım ücreti 30 ytl yazıyordu http://forum.iyinet.com/1-iyinet-seo...at-2008-a.html buraa ücretsizdir diyor *-)
| nethox.com |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|