Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > iyinet forumları > iyinet Yarışmaları Ödülleri > 1. iyinet Seo Yarışması

1. iyinet Seo Yarışması iyinet Tarafından düzenlenen Seo Yarışması İle ilgili Bölüm

LinkBack Seçenekler Stil
  #31 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-01-12, 18:02
WebmasterEvi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 1
iTrader: %100/13
WebmasterEvi is on a distinguished road

kurallar tamamen degişmiş hayırlısı olsun

#32 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-01-12, 18:07
beceriksiz_acemi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Emeklilik Zamanı

Teşekkür: 4
Tecrübe Puanı: 4
iTrader: %100/2
beceriksiz_acemi has a spectacular aura aboutbeceriksiz_acemi has a spectacular aura about

Alıntı:
Mendes´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence yarışmacılardan para toplanmamalı bi'şekilde sponsorlardan temin edilmeli, ama en iyi seo & seo'cuyu bulmak için kurallar getirilmeli..
katılıyorum.

Alıntı:
Herkese açık olmasına yanayım ben de.. Fakat herkese açık olduğu halde eşitsizlikler olacaktır. Çünkü a kişisinin parası vardı verir para pr6 domainle girer. Diğeri alamaz sıfırla başlar uğraşır didinir..
Haksız rekabet olur.. (Bu yazdıklarım pr0 ile gireceğim anlamına gelmez, mümkün olduğu kadar elimdeki en yüksek prli domaini kullanacağım ben de...)

Yarışma sonunda büyük ihtimalle, yarışmayı kazanan yine en iyi seocu olmayacak..
Seo ' nun sadece PR li domain olmadığını yarışmanın sonunca göreceğiz bence.Ama dediklerine katılmamakta mümkün değil. Sonuçta en rahat şekli bulmaya çalışıyor adminde.Katılım çok önemli bence.20 kişinin yarışacağı bir yarışma, çok büyük ödüller, sponsorlar olsada kimse için zevk vermeyecektir.Ama katılım ücreti alınmadığı takdirde, bu katılım en az 4-5 kat artacaktır diye düşünüyorum.Kuralları tam okumadım ama bence insanları da çok sıkmamak gerekiyor.Dört dörtlük bir seocuyu seçme şansı tabiki olmayacaktır ama en azından bu yarışmaya katılıpta dereceye giren insanlar buradan büyük ekmekler yiyecektir görüşündeyim..

Hotel - Adventure

#33 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-01-12, 18:49
Mendes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 2
iTrader: %100/1
Mendes is on a distinguished road

Alıntı:
beceriksiz_acemi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
katılıyorum.

Seo ' nun sadece PR li domain olmadığını yarışmanın sonunca göreceğiz bence.Ama dediklerine katılmamakta mümkün değil. Sonuçta en rahat şekli bulmaya çalışıyor adminde.Katılım çok önemli bence.20 kişinin yarışacağı bir yarışma, çok büyük ödüller, sponsorlar olsada kimse için zevk vermeyecektir.Ama katılım ücreti alınmadığı takdirde, bu katılım en az 4-5 kat artacaktır diye düşünüyorum.Kuralları tam okumadım ama bence insanları da çok sıkmamak gerekiyor.Dört dörtlük bir seocuyu seçme şansı tabiki olmayacaktır ama en azından bu yarışmaya katılıpta dereceye giren insanlar buradan büyük ekmekler yiyecektir görüşündeyim..
Görüşlerine ben de katılıyorum, bu yarışmadan birinci çıkan arkadaş için yarışma oldukça büyük bi'referans olacaktır.
Aslında böyle eleştiriyoruz en iyisinin olmasını için iyinet de dediğin gibi en iyiyi bulmaya çalışıyor.. Yani biz n'kadar konuşssak da kuralları belirleyecek olan o.
Bana göre herşey hava hoş, ama bazı arkadaşlar sanki her türlü domainin yarışa açık olması için çok fazla baskı yaptılar.. O domainler üzerine bi'wp kurulup, üç-beş eklentiyle güçlenilirse site. Önüne geçilmesi güç diye düşünüyorum..

#34 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-01-12, 19:23
beceriksiz_acemi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Emeklilik Zamanı

Teşekkür: 4
iTrader: %100/2
beceriksiz_acemi has a spectacular aura aboutbeceriksiz_acemi has a spectacular aura about

Alıntı:
Görüşlerine ben de katılıyorum, bu yarışmadan birinci çıkan arkadaş için yarışma oldukça büyük bi'referans olacaktır.
Aslında böyle eleştiriyoruz en iyisinin olmasını için iyinet de dediğin gibi en iyiyi bulmaya çalışıyor.. Yani biz n'kadar konuşssak da kuralları belirleyecek olan o.
Bana göre herşey hava hoş, ama bazı arkadaşlar sanki her türlü domainin yarışa açık olması için çok fazla baskı yaptılar.. O domainler üzerine bi'wp kurulup, üç-beş eklentiyle güçlenilirse site. Önüne geçilmesi güç diye düşünüyorum..
iyinet ' in aldığı en güzel önelmde 9 aylık süreçte yapılacak 3 puanlama sistemi.Kısa sürede dediğin doğru ama 9 ayda bu şekilde üstlerde kalmak zor olur.Sonuçta seo işinde, wp yide bloguda, başka sistemide geçmen gerekiyor.O yüzden herşeyin serbest olması demek, gerçek seo yarışması demek bence Yoksa emin olki seninle aynı korkuları paylaşıyorum

Hotel - Adventure

#35 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-01-12, 19:44
Mendes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 2
iTrader: %100/1
Mendes is on a distinguished road

Alıntı:
beceriksiz_acemi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
iyinet ' in aldığı en güzel önelmde 9 aylık süreçte yapılacak 3 puanlama sistemi.Kısa sürede dediğin doğru ama 9 ayda bu şekilde üstlerde kalmak zor olur.Sonuçta seo işinde, wp yide bloguda, başka sistemide geçmen gerekiyor.O yüzden herşeyin serbest olması demek, gerçek seo yarışması demek bence Yoksa emin olki seninle aynı korkuları paylaşıyorum
Aslında dediklerin çok doğru, dediğin gibi sistemleri geçen gerçek seo'cu olarak adlandırılabilir fakat bu sıfatı elde etmek çok yoğun bi'çalışma dönemiyle gerçekleşecek, avantajlı durumda olanlar bi'çalışırken diğer arkadaşlar 5 çalışmak zorunda..

Cümlemiz için hayırlısı olsun.. Daha önce söylemiştim, tekrar söylüyorum bu yarışmaya ödül için giren varsa girmesin, 9 ay boyunca başka kelimelerde kassınlar, daha çok para kazanırlar

#36 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-01-12, 20:48
UtkuTS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Teşekkür: 6
Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %75/2
UtkuTS is an unknown quantity at this point

iyinet biraz kopya ver kelimeler hakkında ya Boş duranı allah sevmez çalışalım şimdiden

#37 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-01-13, 00:26
Gold Member

Teşekkür: 11
iTrader: %100/10
disconnect will become famous soon enoughdisconnect will become famous soon enough

Alıntı:
Herkese açık olmasına yanayım ben de.. Fakat herkese açık olduğu halde eşitsizlikler olacaktır. Çünkü a kişisinin parası vardı verir para pr6 domainle girer. Diğeri alamaz sıfırla başlar uğraşır didinir..
Haksız rekabet olur.. (Bu yazdıklarım pr0 ile gireceğim anlamına gelmez, mümkün olduğu kadar elimdeki en yüksek prli domaini kullanacağım ben de...)

Yarışma sonunda büyük ihtimalle, yarışmayı kazanan yine en iyi seocu olmayacak..
Eşitsizlik normalde var zaten. Yeni bir site açmaya kalktığında rakiplerin 5-6 yıllık pr 5-6 siteler oluyor. Ama sen ne yapıyorsun, kendine güveniyorsun ben seocuyum diyorsun ve bilgini kullanarak rakiplerinin önüne geçiyorsun.
Rakip sitelerine bakıyorsun, adamların domainleri kelimeyle aynı ama birşekilde bu işi kıvırıyorsun.
Diğer yarışmalardan birinde kazanan yeni açılmış bir blog kelimeleri aynen subdomainde geçiyor, 2 nci olanın domaininde kelime geçmiyor ve son anda 1 nciliği kaptırıyor.

İyinette umarım bu rekabet daha tatlı olur ve seo anlamında gerçekten güzel örnekler ortaya çıkar.

#38 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-01-13, 01:22
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
EmlakOfisi is an unknown quantity at this point

Kurallar yada katılım yada yarışma kalitesi hakkında birşey diyemem bu tamamen göreceli bir kavramdır kanaatimce ama SEO olayına yeni girmiş biri olarak pr0 bir domainle katılacağım kesin herkeze başarılar dilerim....

#39 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-01-13, 02:19
ResSam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

iTrader: %0/0
ResSam is an unknown quantity at this point

link kasmak, prli domain işi artık geçmişte kaldı millet uyanın artık. kimileri diyor işte blogspotlar serbest oldu herkes link kasarak 1.ci olacak yapabiliyorsanız siz link kasarak yapın konuşmak yerine değilmi ?

ben imzamdaki seo yarışmasını 1.ci bitirdim iyi kötü link ksarak yada kasamayarak nasıl bir sonuç çıkar bilirim. imzamdaki sitedeki yarışmada en az linki olan site benimkiydi, yarışma bitti 13 gün oldu halen kendi kelimesinde 1.ci, bir gecede de birinci olarak kazanmadım son 28 gündür hemen hemen bu şekilde 1.ci. link kasarak bişiler yapacaksanız buyrun yapın

Bence gerekli düzenleme yapıldı, botnetçilerden azda olsa kurtulduk sayılır.

iyinet 'e halen laf geliyor, kurallar böyle olması gerekti talep bu yöndeydi ve admin kuralları değiştirdi. Bence olması gerekeni yaptı, talebe göre kuralları düzenledi daha ne istiyorsunuz ? neden halen herkes tartışıyor ? ha ben ücret vererek girecem diyorsanız seçenek koymuş zaten destek olmak isteyenler şu adrese ücreti gönderir diye, ücret gönderdiğimde ben 1.ci olacam diyen varsa göndersin olsun. diyeceksiniz yarışmaya kesin sende girecekmisin, bilmiyorum biraz kararsızım ama % 60 bende bu yarışmada olacagım. Puanlama sistemi olmasaydı son 2-3 ay kala kesin yarışmadaydım.
9 aylık bir süre az değil dile kolay

Neyse her yarışmada derim yine diyorum HAK EDEN KAZANSIN !!!

#40 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-01-13, 08:58
deviL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

iTrader: %100/3
deviL is on a distinguished road

http://forum.iyinet.com/1-iyinet-seo...slamistir.html
burada yarışmaya katılım ücreti 30 ytl yazıyordu

http://forum.iyinet.com/1-iyinet-seo...at-2008-a.html buraa ücretsizdir diyor *-)

Tags
nethox.com

Seçenekler
Stil