![]() |
|
||||
|
Alıntı:
Blogspot vs. serbest, blogspot ben de kullanıyorum, kullanmaya başladığın andan itibaren ne bir tag editlemen gerek ne bi'optimize yapman.. Back kas istediğin yerdesin.. Wordpress serbest . Algoritmayı en iyi çözenenlerden biri wp, inanılmaz bi'sistemi çok sevdiğim yazılımlardan biri istediğim kelimede istediğim yazıyı birinciye çıkartmam uzun sürmüyor wp ile.. Bunda da wp yi kurup, bi'kaç ayar yapıp eklenti kurduktan sonra post atıp güncel tutman ve sandbox a düşmeden back kasmak yeter.Domain yaşı ve pr önemini kimse göz ardı etmesin.Biri girecek 15 yaşında pr 4 ile biri girecek 2 yaşında pr 6 ile.. -0- başlayanların vay haline.. Aklıma gelen ilk nedenler bunlar.. |
|
||||
|
böylesi en mantıklısı oldu bu kesin.
domainler/siteler 1 Şubat tarihinden önce alınabilir sanırım bu kural da kaldırılmış. iddaalıyım,9 ay öncesinden belirteyim de.. ![]()
|
Alıntı:
Ayrıca yarışma öncesinde, kontrol edilecek Google DC IP adreside belirlenirse, sonradan sorun yaşamayız.Google yoğunluk anında IP yönlendirmesi yapıyor.Farklı sonuçlar veriyor aramalarda. |
|
||||
|
Alıntı:
Haksız rekabet olur.. (Bu yazdıklarım pr0 ile gireceğim anlamına gelmez, mümkün olduğu kadar elimdeki en yüksek prli domaini kullanacağım ben de...) Yarışma sonunda büyük ihtimalle, yarışmayı kazanan yine en iyi seocu olmayacak.. |
|
||||
|
Herkese açık olsun ancak küçük bi mevla (10ytl gibi) ile hem ödüller kat kat katlanır hemde kalite artar. Örneğin kaç kişinin katılacağı yarışmada ilk sayfaya gelmek başarı ancak sponsor yetersizliğinden dolayı sadece ilk 3e ödül veriliyor. Böylece ilk sayfaya verilebilir.
Bir örnek vereyim, bayramlarda otobüsler bedava oluyordu ve durumu herkes hatırlıyor sanırım Ancak son bir kaç yıldır bayramlarda fiyatların yarısı alınıyor Gayette rahat oluyor. Kısacası nerde çokluk orda karmaşa diyeyim |
|
||||
|
Alıntı:
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|